Over BelOrta

Wie zijn we

Wie groenten en fruit zegt, zegt BelOrta. De ruim 1.450 producenten van onze coöperatie zorgen voor een uitgebreid assortiment groenten en fruit, lokaal geteeld en dus heerlijk vers, dat varieert van de belangrijkste klassiekers tot de meest innovatieve variëteiten en soorten.

 

Onze baseline ‘redefining fruit & vegetables’ geeft op duidelijke wijze onze missie weer : de lijnen in het groente- en fruitlandschap hertekenen. In een snel veranderende marktomgeving is BelOrta constant op zoek naar innovatie oplossingen en een hogere prestatiestandaard voor elk van onze domeinen.

BelOrta handhaaft de hoogste standaarden en garandeert topkwaliteit doorheen onze productie-expertise en marktkennis. Onze ruim 1450 bekwame producenten zijn specialisten in hun domein en beschikken over de allernieuwste faciliteiten. Bovendien zijn ze constant op zoek naar nieuwe innovatieve en duurzame productietechnieken.

BelOrta focust op innovatie en is continu op zoek naar voor de consument wenselijke producten en verpakkingen, innovatieve productietechnieken, bewaarsystemen en moderne logistieke processen.

Verantwoord omgaan met people, planet & profit is de drijvende kracht achter alles wat we doen. BelOrta en zijn producenten en leveranciers verbinden zich er allen toe duurzaamheidsdoelen op de lange termijn te behalen. Continue verbetering zit in onze bedrijfsvoering ingebakken.

Doorheen onze filosofie en marktbenadering tracht BelOrta een betrouwbare partner te zijn voor haar consumenten, producenten en werknemers.

Onze geografische locatie verzekert een snelle en efficiënte bediening van het merendeel van onze Europese consumenten. Dit bevordert kosteneffectiviteit, versheid en kwaliteit. Gunstige groeiomstandigheden, het milde klimaat en voldoende natuurlijke waterbronnen maken van onze regio een ideaal gebied voor de teelt van groenten en fruit van topkwaliteit.