Onze merken

BelOrta fruit & vegetables

BelOrta biedt het beste van meer dan 1000 lokale telers onder één merk. Een breed aanbod van meer dan 120 groente-, 30 fruitsoorten en 20 verse kruiden. Wellicht ligt er wekelijks wel een tomaat, witloof of Conference peer van BelOrta in je winkelmandje. Gezond, vers en vooral héél lekker.

meer info >>
img-BelOrta fruit & vegetables
img-BelOrta chef

BelOrta chef

Wil je je vrienden wel eens verrassen tijdens een etentje thuis? Probeer dan eens  de minder gekende verse groenten, fruit en kruiden uit het gamma BelOrta Chef. Wie zou er nu niet onder de indruk zijn van een carpaccio met Coeur de Boeuf d’ Antan, een pasta met broccolini of een dessertje met Dubbele Flip. Voor de creatieve chef in elk van ons. 

meer info >>

BelOrta bio

BelOrta kiest bewust voor een ruim aanbod aan biologisch geteelde groenten en fruit. Van witloof tot blauwe bessen, van bijna al onze producten hebben we een biologische variant.

meer info >>
img-BelOrta bio
img-Flandria

Flandria

Flandria is hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten. Enkel producten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk krijgen het Flandria-label toegekend. Het verhaal van Flandria begon in 1995 met tomaten en witloof. Ondertussen zitten er al 60 verschillende groenten en fruit onder het label.

meer info >>

Kanzi

Kanzi® is niet zomaar een appel, het is een kwaliteitsappel. De luxueuze presentatie vormt een verleidelijke voorbode van de knapperige beet en verrukkelijk uitgebalanceerde zoetzure smaak die voortkomt uit onze unieke mix van een zuurzoete smaak met een sappige bite.

meer info >>
img-Kanzi
img-Migo

Migo

Migo® : de “Friendly Pear” kan je altijd en overal eten. De smaak is heerlijk zoet, fris en sappig. Verder onderscheidt Migo zich door een uitzonderlijke bewaarbaarheid, een gladde schil, mooie vorm en goede hardheid. Kortom : de peer die een glimlach op je gezicht tovert.

meer info >>

Greenstar

Op zoek naar de ultieme dorstlesser? Probeer dan de Greenstar®. Greenstar® is een friszure appel boordevol vitamine C. Zijn langdurige knapperigheid is ongeëvenaard en bovendien verkleurt het vruchtvlees niet na aansnijden. Heerlijk fris van de eerste tot de laatste hap dus.

meer info >>
img-Greenstar