Win de BIOVLAM

06/04

Win de BIOVLAM

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?

Ding dan mee naar de eerste BIOVLAM award via Biovlam.be. en word de laureaat van deze prachtige prijs.

“Een positieve ervaring!”

“Deelnemen aan de BioVLAM was een positieve ervaring”, getuigt de winnaar van de eerste BioVLAM in 2021, Stefaan Deraeve van La vie est belle. “Het gaf ons als KMO de kans om onze innovatie te presenteren en een oordeel te krijgen van een bredere scope van mensen, de jury van de BioVLAM, en er op die manier veel uit te leren.”
Deraeve vervolgt: “Bovendien was de deelname een middel om te tonen aan collega’s dat men een gezicht kan geven aan bio, wat een heel goede aanvulling vormt op de eerder anonieme generieke campagne voor bio van VLAM.”

De shortlist van genomineerden van de BioVLAM 2021 was gevarieerd en elke genomineerde kreeg aandacht én erkenning, zowel binnen als buiten de biosector. Dat stelde Deraeve bijzonder op prijs.

EARTH-label

Ook het EARTH-label van BelOrta was één van de vijf genomineerden voor de BioVlam van 2021. Het EARTH-label werd in het leven geroepen om producten in omschakeling naar bio te ondersteunen. Hiermee willen we onze directe klanten bijstaan in de verkoop, eindconsumenten op een laagdrempelige manier informeren én onze producenten die de stap richting bio zetten optimaal ondersteunen. Daarvoor is een breed draagvlak essentieel. We zijn dan ook heel blij met deze erkenning maar vinden het vooral een sterk signaal dat een product in omschakeling hiermee de nodige aandacht én een belangrijke en noodzakelijke duw in de rug krijgt.

Schrijf nu in

Inschrijven voor de BioVLAM 2022 kan tot en met 1 juni 2022. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooi uithangbord als trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

De BioVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen.