Vijfde editie BelOrta Product Show schot in de roos

02/11

Vijfde editie BelOrta Product Show schot in de roos

Sint-Katelijne-Waver, dinsdag 2 november 2021 - Op 28 en 29 oktober vond de vijfde editie van de BelOrta Product Show plaats. Op deze productpresentatiedagen krijgen bezoekers een unieke inkijk in het heden en de toekomst van de groente- en fruitsector.

Gloednieuwe aardbei- en perenvariëteiten (waarvan verschillende ter plaatse geproefd konden worden), innovaties in het groenteassortiment met onder meer de Padrón peper (dé tapastrend van 2022) en edamame boon (één van 's werelds gezondste snacks), gloednieuwe verpakkingen die de versrayon van 2022 zullen vormgeven,... Het is slechts een greep uit de meer dan 150 verschillende producten die afgelopen week in de schijnwerpers stonden. BelOrta heeft de ambitie om dé one stop shop te zijn voor lokaal geteelde groenten en fruit van topsmaak en -kwaliteit. Elk van onze meer dan 150 producten zetten we in de schijnwerpers tijdens onze Product Show", aldus Jo Lambrecht, Sales & Marketing Manager bij BelOrta. "Bovendien denken we graag mee met de klant op zoek naar op maat gemaakte oplossingen, onder meer in innovatieve verpakkingen."

Innoveren blijft kernambitie

Ook voor al wie op zoek is naar de allernieuwste trends in groenten en fruit is de Product Show een niet te missen event. Dit jaar konden nieuwtjeszoekers onder meer de gloednieuwe Flavour tomatenlijn en verschillende producten uit het EARTH assortiment (voor groenten en fruit in omschakeling naar biologische teelt) ontdekken. "We zijn zeer tevreden met de opkomst voor onze Product Show", zegt Lambrecht. "Elke editie opnieuw biedt ze ons een unieke kans om ons breed assortiment voor te stellen aan het grote publiek en de vinger aan de pols te houden omtrent nieuwe markttrends. We blikken terug op een geslaagde editie."