BelOrta wereldwijd aanwezig op digitale vakbeurzen

22/09

BelOrta wereldwijd aanwezig op digitale vakbeurzen

Het internationaal BelOrta marketingbeleid is traditioneel sterk geënt op een intensief buitenlands beursprogramma. De COVID-pandemie noopt ons ertoe dit jaar het geweer van schouder te veranderen. Zij het niet helemaal, ook dit jaar kan je BelOrta spotten op (digitale) vakbeurzen wereldwijd.

Voor het eerst in 70 jaar zal de PMA Fresh Summit niet op fysieke wijze doorgaan. De organisatie schakelde echter snel en maakt dit jaar voor het allereerst de shift naar een volledig online beurs. Op deze digitale editie krijgen deelnemers de kans om de virtuele beursstands van deelnemende bedrijven te bezoeken. Een kans waar BelOrta dankbaar gebruik van maakt. 

Ook de Fruit Attraction beurs in Madrid zag zich genoodzaakt om  het beproefde recept om te gooien en zich te wenden tot een digitale oplossing. Op deze wijze zag Fruit Attraction LIVEconnect het licht. Een maand lang kan je op dit digitaal platform terecht voor inspirerende congressen en seminaries en online netwerkmomenten. Deelnemende bedrijven kunnen daarenboven een virtuele stand uitbouwen waarin ze hun hele assortiment aan de digitale bezoekers kunnen voorstellen. Ook op deze beurs zal BelOrta zich aan de zakenwereld presenteren met een eigen stand. Drukke (digitale) agenda komende maand dus!