BelOrta verkoopt eerste bio minipruimtomaten van 2019

14/03

BelOrta verkoopt eerste bio minipruimtomaten van 2019

Gisteren verkocht BelOrta de eerste bio minipruimtomaten van het nieuwe seizoen. Vanaf heden tot eind november zullen deze ononderbroken van topkwaliteit beschikbaar zijn bij de BelOrta bio-afdeling. Ze werden aangeboden door Vitaetom en gekocht door Biofresh.

 

Populariteit in de lift – algemene areaalstijging 2019

BelOrta verkocht in 2018 93.000 kilo bio minipruimtomaten. Het areaal van de bio glasgroenten binnen BelOrta stijgt in 2019 met onder meer toename van komkommer, trostomaten, zoete punt paprika,… Het areaal van de minipruimtomaat blijft evenwel hetzelfde als dat van 2018. De BelOrta bio-afdeling biedt verschillende mogelijkheden aan voor het verhandelen van deze bio minipruimtomaten, waaronder – maar niet beperkt tot – kleinverpakking.

BelOrta bio-producenten zetten assortiment in de kijker met gloednieuwe klantenwedstrijd

Dit jaar plaatsen onze bio-producenten het hele bio-assortiment extra in de kijker door middel van een gloednieuwe klantenwedstrijd, waarbij onze bio-kopers op het einde van het seizoen kans maken op één van de 5 te winnen ultramoderne e-bikes.

Bovendien voorzien we ter ondersteuning van ons BelOrta bio-gamma tal van gloednieuwe gadgets, B2C-folders en tal van ander promotiemateriaal. Deze zijn beschikbaar op aanvraag en kunnen aangewend worden in het kader van onder andere opendeurdagen en andere events. Voor meer info hieromtrent kan u steeds terecht bij de BelOrta bio-afdeling.

 

Contactpersoon

Sander De Proost

Supervisor verkoop

+32 (0) 15 565 435

www.belorta.be