BelOrta tovert World Pear Day om tot Perenweek

27/11

BelOrta tovert World Pear Day om tot Perenweek

Traditioneel vindt begin december World Pear Day (05/12) plaats. BelOrta maakt er dit jaar een heuse Perenweek van. Zo verkiest de ‘lockdown Sint’ dit jaar de lokaal geteelde peren boven de exotische mandarijn. Tijdens de Perenweek zal hij langsgaan bij scholen en peren uitdelen aan alle kinderen die braaf zijn geweest het voorbije jaar. De peren zullen ook een hele week lang in de kijker staan op al onze sociale media. Tot slot zal influencer Kokerellen tal van kindvriendelijke perenrecepten delen zodat iedereen zelf aan de slag kan met onze peren.

Ook in het buitenland zullen onze peren de nodige aandacht krijgen. In samenwerking met VLAM zijn er tastings opgezet in China en er vinden ook samplings plaats in Brazilië. Zo kunnen ze in China en Brazilië zelf proeven waarom onze peren internationaal gerenommeerd zijn.

Ook onze appels krijgen de nodige aandacht de komende maanden. De aandachtige Vier-kijker heeft ze misschien al gespot in de reclame van Junior Bake Off Vlaanderen. De jonge chefkoks in spe zullen in de derde aflevering aan de slag gaan met onze Jonagold appels en er ware kunstwerkjes mee maken. Je zal onze appels ook kunnen zien in de tv-spots en online reclame van Junior Bake Off Vlaanderen.