BelOrta lanceert nieuwe duurzame verpakking voor zachtfruit

29/05

BelOrta lanceert nieuwe duurzame verpakking voor zachtfruit

Borgloon, 29 mei 2019

BelOrta biedt vanaf vandaag de eerste kartonnen punnets met topseal aan. Deze nieuwe verpakking speelt in op de trend richting duurzamere verpakkingen én wordt getooid met een aantrekkelijk ‘Happy snacking’ ontwerp. In eerste instantie zal gestart worden met het uitgebreide zachtfruitgamma. In een latere fase zal een grotere waaier aan groenten en fruit verpakt worden in deze duurzame & innovatieve verpakkingswijze.

Duurzaam én aantrekkelijk

Duurzaam ondernemen is reeds vele jaren een engagement dat BelOrta opneemt op vele domeinen. Met de introductie van deze nieuwe kartonnen punnets onderlijnen we nogmaals de absolute aandacht die we hieraan geven. De trend dat de consument een veranderde visie heeft op plastic is al lange tijd onmiskenbaar. BelOrta streeft ernaar om innovatieve verpakkingsoplossingen te creëren die zowel goed zijn voor het milieu als aantrekkelijk voor het oog. Deze kartonnen punnet met topseal combineert beide en zal ongetwijfeld opvallen in de groente- en fruitrayons.

 

Happy snacking

Deze nieuwe punnets komen samen met de opstart van onze nieuwe snackinglijn en dat zie je ook op de schaaltjes. Met ‘Happy snacking’ spelen we in op de toenemende vraag naar gezonde producten voor het snacken tussendoor en On the Go. Frambozen, blauwe bessen, braambessen,… zijn de perfecte gezonde snoepjes om op de trein, op het werk of op school te nuttigen. Vanaf vandaag zullen onze klanten al onze bessen kunnen aanbieden aan hun consumenten in een handige verpakking voor onderweg die daarenboven aantrekkelijk is en bijdraagt aan het verminderen van gebruik van plastic.

Contactpersoon
Miguel Demaeght
Divisiehoofd verkoop fruit
Tel: +32(0)12 670 210
e-mail: miguel.demaeght@BelOrta.be
www.belorta.be